Olohuoltamo

Intialainen päähieronta kurssi

TERVETULOA OPISKELEMAAN!

Useamman vuoden kurssitus kokemuksella olen tiivistänyt aiemmin kahden päivän kurssin yhteen pitkään päivään,jotta pitkänmatkalaisista säästyvät majoituskuluilta. Kurssi on siis tiukka,mutta pienryhmissä (max 10) oppiminen on taattua!

Lisäksi ammattikäyttöön opiskelevat osallistuvat näyttöön/kertaushetkeen myöhemmin. Tämä kurssi sopii niin koti- kuin ammattikäyttöön opiskeleville.

Oppimisen tukena käytetään videomateriaalia, kuvia, tekstiä ja ohjattua tekemistä. Näyttö varmistaa osaamisen ja toimii myös kertaushetkenä.

Intialainen päähieronta sopii lähes kaikille rentoutusta kaipaaville Päähieronnasta on apua mm. keskittymiskyvyn parantamiseen, yleiseen rauhoittumiseen ja unenlaadun parantamiseen sekä stressin lievittämiseen.

Kurssilla opitaan Intialainen päähieronta ilman öljyä ja tarvittaessa öljyn käyttö asiakkaalle.

Sisältö mm: Historiaa Hoidon vasta-aiheet Tiedon keruu + lainsäädäntö Käytännön harjoittelua pareittain Harjoitushoitoja kotona suoritettavaksi Harjoitushoitojen läpikäynti ammattikäyttöön opiskeleville (toimii myös kertauhetkenä)

PAIKKA: TAMPERE ,

Yhden koko päivän kurssi 10 opetustuntia

17.06.2022

+ näyttö/kertaushetki 2 opetustuntia myöhemmin sovittuna ajankohtana niille, jotka haluavat todistuksen ammattikäyttöön . Näytön voi tehdä myös videona ja kirjallisella materiaalilla.

Näyttöpäivä ilmoitetaan kurssilla Ilmoittautua voit olohuoltamo@gmail.com tai 0400 417 923 /Auli Ilmoittautumiset sitovia. Liitä ilmoittautumiseen myös puhelinnumerosi.

(Maksupäivän jälkeisistä (n 3vk) peruutuksista peritään 50% kurssimaksusta)

Hinta: Ammattikäyttöön sisältäen näytön 165€ (sisältää alv 24%) ja todistuksen Kotikäyttöön 145 € ( sisältää alv 24% )

Kurssi sisältää aamu/iltapäiväkahvit+teet . Lounas omakustanteinen. Kurssia lähempänä saat sähköpostiisi kurssin aikataulun / tarkemman sisällön + laskun.

Tervetuloa antoisalle kurssille! Tämä kurssi on ollut suosittu ja oppilaat osaavia näyttöön tullessa!