Olohuoltamo

Koko kehon vyöhyketerapia eli refleksologia on heijastehoitoa, jossa käsitellään koko kehon heijastepisteitä. Hoito on rentouttava, vaikka siinä pyritäänkin löytämään aktiivisia, kipeitäkin heijasteita ja purkamaan kehossa olevia tukoksia ja jännityksiä. Vyöhyketerapia on osittain muovautunut "omannäköisekseni" ja yhdistän siihen välillä otteita muista hoitomuodoista. 

Hoitoa suositellaan kaikille, jotka kaipaavat kehon ja mielen tasapainotusta ja haluavat kokeilla lempeää tapaa ylläpitää terveyttään. Hoitoon tullessa täytät lomakkeen omasta terveydentilastasi, jotta hoidosta tulisi mahdollisimman hyvä juuri sinulle.

Vyöhyketerapian on koettu tukevan mm aineenvaihduntaa, parempaa unta, keskittymiskykyä ja suoliston hyvinvointia sekä auttavan aukaisemaan kehon säilömiä tunnelukkoja. Sitä käytetään myös lievittämään kiputiloja ja laukaisemaan jännityksiä. Vyöhyketerapiaa voi antaa myös vauvoille mm. koliikkia helpottamaan ja unta tukemaan sekä raskaana oleville ennen synnytykseen menoa rentouttamaan ja valmistamaan synnytystä

Vyöhyketerapian vasta-aiheita ovat aktiivi- ja hoitovaiheessa oleva pahanlaatuinen kasvain, kuume ja juuri tehdyt leikkaukset. Muistathan mainita myös jos olet raskaana, sinulla on sydämentahdistin tai sinulle on tehty elinsiirto tai jos sinulla on kosketukseen liittyviä pelkoja.

1 h 20 min. 70 € , 3 x sarjakortti 180 € (voimassa 6 kk)

1h 45min 90€ korva-akupunktion ja vyöhykkeen yhdistelmähoito

Synnytykseen menijöille n50min 50 €

Vauvahieronta 30min 45€ (varaa käynnille aikaa 60min)