Korva-akupunktio

Korva- akupunktiolla on  rentouttava vaikutus suurimmalle osalle hoidon kokeilijoista ja se tukee myös mahdollista muuta hoitoa.  

Sillä pyritään lievittämään  unettomuushäiriöitä, levottomuutta, stressiä, masennusta, migreeniä, addiktioita,tinnitusta, paranoidisuutta ja alhaista energiatasoa.

Korva-akupunktiossa neulat ovat pieniä ja laitetaan n 1-2 mm syvyyteen tiettyihin pisteisiin, joten hoito on kokonaan tai lähes kivuton.

Korva akupunktio on helppo ja nopea tapa rentoutua ja toistettuna sillä on kauaskantoiset vaikutukset. Riippuvuusongelmissa  saat  parhaan tuloksen yhdistämällä korva- akupunktio muuhun hoitoon; elämäntapa muutokseen , keskusteluihin jne. 

Teen korva-akupunktiota myös työpaikka- ja kotikäynneillä sekä yksilö ja ryhmähoitoina. Siellä missä asiakas hoidon haluaa toteutettavan.

Korva-akupunktio on hyvin siedettyä. Raskaana oleville ja syöpäpotilaille sekä akuuttia infektiota sairastaville hoitoa ei kuitenkaan anneta

tarjolla olevat korva-akupunktihoidot

40min korva akupunktio+jalkahieronta 45€

1h45min korva-akupunktio ja vyöhykehoito 90€

 

 

 

 

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

10.08 | 16:28

Hei, on 3.11 mikäli ilmoittauneita tulee tarpeeksiAuli

...
09.08 | 11:20

Hei, onko tulossa myöhemmin syksyllä (tuon 17.8 jälkeen) intialaasen päähieronnan kurssia?

...
17.05 | 18:03

Ok. Kiitos vastauksesta! :)

...
17.05 | 17:00

Kaiken voi oppia itse, mutta itse en lähtisi tekemään ilman koulutusta. Kivien lämmitystö ja käyttöä on hyvä opiskella ohjatusti

...
Tykkäät tästä sivusta