Korva-akupunktio

Korva- akupunktiolla on  rentouttava vaikutus suurimmalle osalle hoidon kokeilijoista ja se tukee myös mahdollista muuta hoitoa.  

Sillä pyritään lievittämään  unettomuushäiriöitä, levottomuutta, stressiä, masennusta, migreeniä, addiktioita,tinnitusta, paranoidisuutta ja alhaista energiatasoa.

Korva-akupunktiossa neulat ovat pieniä ja laitetaan n 1-2 mm syvyyteen tiettyihin pisteisiin, joten hoito on kokonaan tai lähes kivuton.

Korva akupunktio on helppo ja nopea tapa rentoutua ja toistettuna sillä on kauaskantoiset vaikutukset. Riippuvuusongelmissa  saat  parhaan tuloksen yhdistämällä korva- akupunktio muuhun hoitoon; elämäntapa muutokseen , keskusteluihin jne. 

Teen korva-akupunktiota myös työpaikka- ja kotikäynneillä sekä yksilö ja ryhmähoitoina. Siellä missä asiakas hoidon haluaa toteutettavan.

Korva-akupunktio on hyvin siedettyä. Raskaana oleville ja syöpäpotilaille sekä akuuttia infektiota sairastaville hoitoa ei kuitenkaan anneta

tarjolla olevat korva-akupunktihoidot

40min korva akupunktio+jalkahieronta 45€

1h45min korva-akupunktio ja vyöhykehoito 90€

 

 

 

 

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

03.10 | 19:12

Hei, laitatko spostia olohuoltamo@gmail.com tähän ei mahdu vastaamaan kunnolla. Seuraavat kurssit Tre kk 9.10 klo 8 ja ip 3.11

...
03.10 | 17:47

Hei
Kaipaan tietoja kuumakivihieronta kursseista ja intialaisesta pää hieronnasta. Mitä kurssit maksaa, koska järjestetään, tuletko paikanpäälle opettamaan?

...
16.09 | 10:59

Kyllä on, Lämpimästi Tervetuloa ilmoittautumaan olohuoltamo@gmail.com

...
16.09 | 10:49

Hei! Onko 9.10 kuumakivihierontakurssilla vielä tilaa?

...
Tykkäät tästä sivusta