Minun polkuni

Hei kaikille!

Mukavaa, että löysit tiesi Olohuoltamon sivuille! Nimeni on Auli Alavillamo.

Olen tehnyt hoitoalan töitä jo vuodesta 1996, mutta Olohuoltamo syntyi 2013 alkukeväällä, kun tahdoin yhdistää sekä sairaanhoitajan (psyk.) että muiden koulutusteni osaamisalueet yhden toiminimen alle. Kaikki opitut taidot tukevat kokonaisvaltaista ihmisen hyvinvoinnin ja terveyden edistämistä ja laajentavat näkökulmaa ihmisten kanssa työskennellessä.

Vuosien varrella minulle on kertynyt monenlaisia koulutuksia ja kursseja aina vanhustyön erikoisammattitutkinnosta Asahi terveysliikunnan ohjaajaksi.Tällä hetkellä (2019) päivitän opistoasteista sairaanhoitajan tutkintoa AMK tasolle ja opiskelen traumatisoitumisen perusteita. Kiinnostukseni ja lopputyöni kohteena on kuurosokeiden identiteetin tukeminen kuntoutuksessa. Kuntoutus ja kotona asuvien tukipalvelut ovat lähellä sydäntäni. Tarkoituksena on lisätä myöhemmin tarjontaani, jotta voin käyttää muita lisäkoulutusteni (voimauttavan valokuvauksen ammatilliset perusteet 2017 ja sosiaalipedagogisen eläinavusteisen ohjauksen2018 ) antia. Uuden oppiminen ja opitun täydentäminen on minulle jatkuva prosessi, josta nautin. 

Koska ihmisen mieli on aina kiehtonut minua niin päädyin myös rentoutus ja kokonasivaltaista hyvinvointia tukevien kurssien pariin. Olen koulutautunut ennen yrittäjyyden alkua mm intialaiseen päähierontaan, kuumakivihierontaan ja koko kehon vyöhyketerapiaan sekä vauvahierontaan. Vuosien varrella olen käynyt kahdesti myös korva-akupunktiokoulutuksen (NADA) sekä käynyt EFT kurssilla. Osa näistä lukeutuu terveydenhuollon antamiin palveluihin ja osa täydentäviin hoitoihin. Eettisellä toiminnalla uskon niiden lähentyvän ja kattavan jokaisen henkilökohtaisen tarpeen tulla kohdatuksi.

Ammattieni, koulutusten ja työkokemusten sisältämää tietotaitoa pyrin ammentamaan myös pitämiini koulutuksiini ja luentoihin.

 

Kielellisesti pärjään myös viitomakielellä, ymmärrän ja puhun hieman ruotsia ja englantia.

Kaikki tarjoamani hoidot ovat työkokemuksen ja kurssitusten ym. opiskelun myötä muotoutuneita kokonaisuuksia. Pidän tärkeänä, että asioilla on sekä teoreettinen tausta että käytännön kokemus.

 

Olen mm Suomen Terveysjärjestö ry:n ja Tehyn jäsen

 

 

 

 

 

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

27.10 | 16:31

25.1 lauantaina, painovirhe

...
27.10 | 16:22

26 päivä tammikuuta on sunnuntai? onko koulutus siis sunnuntaina vai 25.1 lauantaina

...
27.10 | 12:30

Hei. La kurssi on valitettavasti täynnä. Seuraava lauantain kurssi on 26.1.2020

...
27.10 | 12:13

Onko tulossa vielä lauantaina olevaa koulutusta 2019 joulukuussa tai milloin olisi seuraava koulutus lauantaina

...
Tykkäät tästä sivusta