Eheyttävä valokuva ryhmässä

Eheyttävä valokuva ryhmässä

 

Eheyttävä valokuva ryhmille n 4h +(2h)

Hienoa, että valitsitte juuri tämän menetelmän vahvistamaan voimavarojanne ja eheyttämään koko työyhteisöänne/ryhmässänne

Ennen tapaamistamme toivon teidän etsivän jonkun kuvan vanhoista otoksista jota kohtaan tunnet lämpöä ja hyvää oloa. Keskity kuvan tunnelmaan ja anna kuvalle lempeitä katseita. Valitse kuva jossa olet omillasi ja ota kuva mukaasi tapaamiskerralle. Älä mieti ilmeitä, asentoa jne vaan anna kuvan kertoa muita asioita sinusta.

Tapaamisella tutustutaan toistemme kuviin ja niiden sanomaan lempeästi niitä katsellen. Samalla käydään läpi hieman kuvauksen ideaa ja kuvauspelkoa

Työpaikka kuvauksessa on mahdollista toteuttaa isoja ryhmäkuvaustilanteita,pienryhmissä tai pareittain suoritettavia kuvausmatkoja.

Voitte miettiä mitä haluatte viestiä yhteisillä kuvillanne. Haluatteko tuoda kuviin jonkun erityisen yhteisen sanoman (ryhmäkuvat) vai vahvistaa jokaisen omaa vahvuutta(yksilö/parikuvaukset)

Kuvan avulla pystyy näkemään ryhmän myös toisin kuin on tottunut näkemään. Anna mielikuvituksellesi siivet ja käytä tämä aika luovaan eheytymiseen. Lopuksi kuvat ladataan muistitikulle josta voitte valita omat kuvat jotka haluatte näkyvään muotoon. (kuvakollaasi,kehys)

190€ + materiaalikulut

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

12.12 | 17:00

Hei, seuraava on 15.1 keskiviikko ja siitä seuraava on 7.3 lauantaina. Ilmoittaudu mukaan olohuoltamo@gmail.com

...
12.12 | 10:53

Hei, onko suunnitteilla kuumakivihierontakurssia keväälle 2020.

...
27.10 | 16:31

25.1 lauantaina, painovirhe

...
27.10 | 16:22

26 päivä tammikuuta on sunnuntai? onko koulutus siis sunnuntaina vai 25.1 lauantaina

...
Tykkäät tästä sivusta